Scriptie Awards

Winnaars

Hier vind je de winnaars van de voorgaande jaren.

Scriptie over reinigen Ganges wint Stageplaza Scriptie Award

Crista Blokhuis en Nadine Huiskes hebben met hun scriptie ‘het Hemelse Riool’ de Stageplaza Scriptie Award gewonnen. Zij hebben hiervoor afgelopen donderdag de prijs van €1000,- in ontvangst genomen op het hoofdkantoor van Stageplaza. “In hun scriptie brengen ze innovatie en duurzaamheid samen,” aldus de jury.

“We hadden niet verwacht te winnen. We waren al heel tevreden met ons cijfer, dit extra is geweldig,” aldus Crista en Nadine. In ‘het Hemelse Riool’ behandelen Crista en Nadine hoe de Ganges duurzaam gezuiverd kan worden. Ze zetten uiteen hoe je het beste de hindoes kan laten inzien dat zuivering van hun rivier van belang is.

“Blokhuis en Huiskes hebben op een goed onderbouwde manier een oplossing aangedragen voor een groeiend probleem. Doordat ze bewust omgaan met de waarden en normen van de betrokken groep creëren ze een aanpak die een grote kans op succes heeft. Ze stellen terecht dat succes alleen kan worden behaald als er voldoende maatschappelijk draagvlak is," aldus het juryrapport.

Stageplaza Scriptie Awards 2011